https://www.dairyconference.gr/wp-content/uploads/2019/11/ioannis_vastardis-320x320.jpeg
Διευθυντής Ζώνης Γάλακτος ΔΕΛΤΑ A.E.

Ιωάννης Βασταρδής


Ι. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Δ/ντής Ζώνης Γάλακτος της “ΔΕΛΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΑΕ”

1994-2019: Διευθυντικό στέλεχος στη ΔΕΛΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΑΕ και θυγατρικές της εταιρείες, και μέλος Διοικητικού Συμβουλίου.

1987-1993: Προϊστάμενος του Προγράμματος Βελτίωσης Ποιότητας Γάλακτος, με έδρα το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Εργαστήριο Γαλακτοκομίας.

ΙΙ. ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ EΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Α. Συμμετείχε σε επιστημονικές επιτροπές/ομάδες εργασίας του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ, του ΣΕΒ και του ΣΕΒΓΑΠ, της Εθνικής Επιτροπής Γάλακτος, του Πολιτιστικoύ Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς κ.ά. φορέων με κύριο αντικείμενο το γάλα και τα προϊόντα του.

Β. Συμμετείχε στην ομάδα εκπόνησης των φακέλων για την προστασία της Φέτας και των άλλων παραδοσιακών ελληνικών τυριών ως Προϊόντων Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (1994).

Γ. Προσφέρει υπηρεσίες ως Εκπαιδευτής του Ενιαίου Φορέα Τροφίμων (ΕΦΕΤ).

III. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΕΡΓΟ

  1. 1992 – Συγγραφή του βιβλίου «Ασβέστιο, γαλακτοκομικά προϊόντα και υγεία», σε συνεργασία με τους Καθ. Ε.Μ. Ανυφαντάκη και Γ.Π. Λυρίτη, Εκδόσεις «Εθνική Επιτροπή Γάλακτος», Αθήνα.
  2. Δημοσιεύσεις σε επιστημονικά και κλαδικά περιοδικά.
  3. Ομιλίες σε επιστημονικά, θεσμικά, κλαδικά και εταιρικά fora.

Επικοινωνία


Συμμετοχές
Κωνσταντίνα Γλάστρα, Τ: 210 6617 777 (εσωτ. 186), E: [email protected]
 
Χορηγίες
Χρήστος Τέγος,  Τ: 2106617777 (εσωτ. 198), Ε: [email protected]
 
Περιεχόμενο
Λήδα Δεληγιάννη, Τ: 210 6617777 (εσωτ. 277), Ε: [email protected]

Boussias Communications